Blogs

De tickets zijn geboekt

Ja hoor, de tickets zijn geboekt naar Singapore en Thailand! Het wordt allemaal steeds echter zo. Bijzonder dat het nu bijna zover is na ruim anderhalf jaar voorbereiding: we zijn nu nog ongeveer 7 weken in Nederland.

We zijn ondertussen bezig met allerlei regel dingen, zoals de visa (vrij belangrijk :-)), verlengen van paspoorten,  tandarts bezoeken, voorbereidingen rondom de uitzenddienst samen met de TFT, uitzoeken van kleding, familie en vrienden bezoek etc.. Ondertussen proberen we ook vooral te genieten van de kleine dingen in deze tussenfase.

De kinderen zijn vorige week weer gestart op school en ze genieten er enorm van. Even terug op hun oude school, in de klas met hun vriendjes en vriendinnetjes, precies tot aan de herfstvakantie. Maandag 22 oktober hopen we, bij leven en welzijn, te vertrekken naar het hoofdkantoor van OMF in Singapore voor de oriëntatie cursus van 3,5 week. De kinderen hebben daar ook hun eigen programma, allemaal om ons te helpen voorbereiden voor het leven in Thailand.

Het ene moment kijken we er ontzettend naar uit om te gaan, het andere moment zien we er best tegenop. Toch weten we ons echt geborgen in Gods hand en dat geeft rust, juist op die lastige momenten. Denkend aan al die mensen die nog nooit van de liefde van God gehoord hebben, verdwijnen de twijfels weer naar de achtergrond. Want dat is ons verlangen, dat mensen Gods liefde mogen leren kennen en Zijn Koninkrijk zichtbaar wordt.

 “Tel je zegeningen een voor een, en je ziet Gods liefde dan door alles heen.”