Blogs

Blogbericht #1

Blog #1: Aankomst in Engeland

Hier een korte eerste update van onze reis en aankomst op AllNations.

Bij het vertrek vanuit Hoek van Holland met de Ferry kwam Zr. Ms. Karel Doorman even gedag zeggen, was Boaz snel over zijn angst voor varen heen en hebben we lekker uitgewaaid op het dek. Niemand was zeeziek gelukkig.

Bij aankomst in Engeland een donker, linksrijdend autoritje kwamen laat in de avond aan op AllNations. Onze slaapplek werd ons snel aangewezen en we rolden moe de opgemaakte bedjes in.

De afgelopen 2 dagen hebben we samen met andere gezinnen en de kinderen de omgeving van de college verkend. Vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt en er wordt genoten van zoveel ruimte en nieuwe contacten.

De overige studenten komen allemaal later aan waardoor het nu nog rustig is: hier kunnen we wel van genieten. Om in ieder geval een beetje bezig te blijven doen we ons best om de kinderen op een school aangemeld te krijgen en hebben we aangeboden wat te helpen met klusjes in en om het huis.

De komende weken zullen in het teken staan van in het ritme komen, de kinderen naar school en wat andere verplichte formulieren.

We hopen jullie middels deze korte blogs wat vaker op de hoogte te houden.

Groet voor nu!

Ab, Clarine, Loïs, Boaz en Jesse

Geef een reactie