Blogs

Bloembollenactie

In 2018 zijn Ab en Clarine met hun kinderen uitgezonden naar Thailand om hier te gaan werken als kerkplanters. De afgelopen tijd hebben we duidelijk kunnen zien dat hun werk vrucht draagt. Er ontstaan kerkjes, mogen mooie gesprekken plaatsvinden en recentelijk zijn twee vrouwen gedoopt. We mogen God hiervoor danken en prijzen!

“Twee jaar geleden ontstond een groep mensen die meer over de Heere Jezus wilde leren. Langzaam zagen we hoe onder andere twee vrouwen zich openden voor het Evangelie. Deze twee vrouwen gaven een poosje geleden aan gedoopt te willen worden. Wat was het een bijzonder moment! Soli Deo Gloria!”
– Clarine

Het is ontzettend fijn dat we vruchten van het werk ervaren. Toch is het werk in Thailand niet altijd makkelijk en is er ook nog veel wat gedaan kan worden. Het zou dan ook mooi zijn als in de toekomst meer zendingswerkers naar Thailand mogen worden uitgezonden. Om zo samen het werk voort te zetten en uit te breiden.

Plant jij een zaadje mee voor kerkplanting in Thailand?

Voor het zendingswerk van Ab en Clarine is gebed en geld nodig. Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze bloembollenactie. Klik hier en bekijk de folder met een compleet overzicht van alle producten die te koop zijn voor deze actie. Van bloembollen tot zaadmixen en van vogelpindakaas tot een theepakket.

Bestellen en betalen
Bestellen kon tot 13 november 2023 17.00 uur.

Betalen kan contant of (bij voorkeur) digitaal via de QR-code hieronder of deze link:
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=2Zqo9cO_Qk-cTTZ6tz1-Rg.

Ophalen, bezorgen of verzenden
Woon je in Ede of omgeving? Dan kun je je bestelling laten bezorgen voor slechts €2,50 of ophalen op 24 november van 19.00-20.00 uur in de CGK Ede. Je bestelling afhalen kan ook in Houten, Nunspeet, Rijssen, Veendam, Westzaan, Den Haag of Nijkerk. Info hierover volgt later. Toch je bestelling liever laten bezorgen? Dit kan voor €6,95.

Speciaal voor de kinderen: zorgde jij ervoor dat we nog meer bestellingen kregen? Dan hebben we een cadeautje voor je klaarliggen bij het ophalen (of verzenden) van je bestelling.

Dankjewel!